Kosttillskott

Vi skickar gärna kosttillskott med post vid önskemål. Maila oss för beställning.

SDA® Laxolja 1000 ml - Svenska Djurapoteket

SDA® Laxolja är en 100% ren och välsmakande naturprodukt som bidrar till djurets hjärt-och kärlhälsa samt ledernas funktion, pälsen blir glansigare och tjockare genom Laxoljans innehåll av Omega-3 och -6. Omega-3 är en nödvändig fettsyra för cellernas funktion, och har även en positiv inverkan på koncentrationsförmågan och nervsystemet.

Laxoljan utvinns vid kallpressning av färsk norsk kvalitetslax. Denna skonsamma metod bevarar de viktiga omättade fettsyrorna som motverkar exempelvis mjäll, torr hud, matt och torr päls.

Förpackningsstorlek

En flaska innehåller 1000 ml. Doseringspump medföljer för enkel dosering. 
Pris: 279:-

Multiflex - Svenska Djurapoteket

MultiFlex är en specialkombinerad mix av Glukosamin, MSM, Grönläppad mussla, Kondroitin och L-arginin som främjar ledbrosket och ger en god ledhälsa på lång sikt. MultiFlex är även berikad med C-vitamin. MultiFlex bidrar till ett aktivare och rörligare liv för Ditt djur, och ges med fördel i förebyggande syfte till vuxna hundar.

Förpackningsstorlekar:

Pulver: en burk innehåller 310 g. Dosmått medföljer i förpackningen. 
Pris: 519:-
Tabletter: en burk innehåller 200 tabletter.
Pris: 519:-

Ledsupport VET - Svenska Djurapoteket

Ledsupport VET är ett tillskott anpassat till djur med besvär såsom artros, stelhet eller ledskador. Ledsupport VET är en kombinerad mix med flera ledkomponenter, såsom Glukosamin, MSM, Grönläppad mussla, Kondroitin, Kollagen typ II och Hyaluron. Den är även berikad med C-vitamin.

Förpackningsstorlek

En burk innehåller 310 g. Dosmått medföljer i förpackningen. 

Pris: 519:-

Anti Plack - Svenska Djurapoteket

Anti Plack är en specialkombinerad mix som motverkar plack, tandsten och dålig andedräkt. Anti Plack stärker tänderna och ger ett välmående tandkött.

Förpackningsstorlek

En burk innehåller 335 g. Dosmått medföljer i förpackningen. 

Pris: 229:-

MSM - Svenska Djurapoteket

MSM är en svavelförening som hjälper kroppen att återhämta sig fortare, samt mer effektivt reparera och skapa nya celler. Komplettera kosten med MSM, t.ex. som en kur under en period då hunden är i större behov av återhämtning och uppbyggnad. Kan ges från 5 månaders ålder.

Förpackningsstorlek

En burk innehåller 250 g. Dosmått medföljer i förpackningen. 
Pris: 199:-

Vätskeersättning - Svenska Djurapoteket

Om hunden förlorar sina vattenreserver, även om det bara är en liten mängd, kan det vara livshotande. Det är också så att vattenbehovet ökar med upp till fem ggr så mycket vid ökad aktivitet, stress, dräktighet, digivning och värme. Denna produkt är utvecklad för att kompensera en eventuell förlust av vätska och elektrolyter, hos såväl katt som hund. Den ger snabb energi och hjälper till att återställa balansen i kroppen. Vätskeersättningen är ett pulver som blandas med vatten och sedan serveras. Om inte hunden dricker frivilligt, går det bra att använda en plastspruta och ge rakt i mungipan. Se bara till att hunden sväljer mellan de små doserna.

Svenska Djurapotekets Vätskeersättning rekommenderas vid:
- mag- och tarmstörningar (t.ex. akut diarre) där vätskeförlust uppstår
- höga temperaturer, t.ex. vid bilåkning, tåg eller vid träning/tävling
- hårt arbete, t.ex. vid jakt, vallning, spår, drag och andra tävlingshundar

Förpackningsstorlek

En burk innehåller 400 g. Dosmått medföljer i förpackningen. 
Pris: 199:-